Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

ZANNA

Moby Dahls X-clusive Zannadou

98-04-11

 

   Som med så mycket annat i den här historien så var Zanna egentligen inte heller meningen från början. Hon bodde en trappa ner, hos Ewa och Stephan Brink, Spånga, och jag var dagmatte i veckorna. När jag skulle flytta frågade de om jag ville ta med mig Zanna och självklart ville jag det. Hon har i yngre dagar varit en fin utställningshund, fått en kull valpar men nu är hon gårds-o-stallhund och verkar trivas med livet.

   Zanna är den goaste, mest underbara lilla hund som finns. Alltid glad och pigg på lek och bus trots sina 10½ år. Snäll mot allt och alla, speciellt förtjust i karlar . Hon vill gärna hälsa genom att väldigt försiktigt hålla ett finger i munnen.

   Zanna är alltid lös ute på gården, hon går aldrig utanför staketet och inte heller in i hagarna. Hon skäller när det ringer på dörren och när nån bil kör in på gården men annars är hon tyst, trots att hon är en pudel. Hon gillar att titta på TV, särskilt djurprogram och helst om hundar. Hon kan småmuttra lite då men är oftast tyst och bara kollar. I timmar om det är så.

   Zanna brukar charma de flesta, även de som inte gillar hundar. Hon är med oss överallt. Hem till folk, på tävlingar, crusingar och bilträffar. Hon älskar sol och värme men är mindre förtjust i regn och snö. OCH.....hon fäller inget hår!!!!

 

.