Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

"Husbonnsfolket"

 

 

Det är vi, Jerry och Helena.

 

Jerry är i grunden målare men jobbar sen ca 30 år tillbaka som processoperatör

på SCA Östrand, en pappersmassafabrik i Timrå.

Han har 3 vuxna barn och fyra barnbarn, ett femte är på G.

Han har spelat hockey och fotboll, jobbar på Timrå IK:s hemmamatcher. Andra intressen är motorcykeln, en Honda VTX 1300.

Han är jätteduktig på att fixa och snickra här på gården (våran "vaktmästare") OCH på att hantera hästarna. Han har aldrig hållt på med hästar förut men gör det kanonbra. Fodringar, täcken, in-o-utsläpp, helt på egen hand. Ridningen är det lite trögare med, finns många ursäkter när det kommer på tal. Helt enkelt en kanonkille!!!

 

     Jag, Helena, har kört lastbil de senaste 21 åren. Kört allt möjligt men mest styckegods med bil-o-släp åt olika åkerier. Nu kör jag flisbil. Även jobbat på ridskola ca ½-år men det är svårt när det blir för mkt tjejer, trivs bättre med grabbarna.

Har en son, Conny, 25 år som bor kvar i Stockholm.

Förutom hästar gillar jag hundar, MC, båtar och "jänkare". Köpte den första "jänken" när jag var 17 så det har blivit några genom åren och nu har jag en Cadillac-70 cabriolet.

Jag red några år i 8-10årsåldern och började igen som vuxen. Red en termin på ridskola sen skaffade jag egen häst, ville lära mig mer och fortare än vad som var möjligt på ridskolan. Och på den vägen är det......

 

.